Plan Istana Negara BARU...Marvellous...










What say u???

*******************************
p/s: Teringin nak beli rumah..Tak besar pun takpelaa...
Janji ade tempat berteduh....

10 Superb Comments!:

  1. mak ai .. nikmatnya ..
    mewahnya ...

    ngapelah nak membazir
    kan elok kalau duit tuh kasi kat rakyat malaysia buat duit minyak tetiap bulan

    :D

    ReplyDelete
  2. Wah... mewahnya ..bukan ker kita dah ada istana tersergam indah kat Putrajaya tu... tak cukup lagi ker??

    ReplyDelete
  3. cisss...xberhati perut langsung ann diorang nih.hidup mewah-mewah + bersenang lenang tp rakyat hidup susah!!!

    cis~

    ReplyDelete
  4. Aku pun nak isi minyak sengsara... diorang buat istana bagai nak rak, apalah salahnya kalau bagi sikit kat orang yang susah. Kat TV selalu aku tengok ada rakyat yg rumahnya pakai kayu second hand jer tau... Tak pun guna lah duit tu utk cover rugi sebab kenaikan minyak nih...

    Hai... apa nak jadi..

    ReplyDelete
  5. takda raja takda la kita skrang ni.. hehe tul tak cikgu bani hasim?

    ReplyDelete
  6. Btul la tu Pis, dah name sistem demokrasi berparlimen, dan raja berperlembagaan...
    Huhuhuuuu...

    ReplyDelete
  7. bagus betul buat istana baru. istana lama kurang menarik. biarlah menjadi lambang kedaulatan kesultanan melayu malaysia. duit minyak cari sendirilah. he he

    ReplyDelete
  8. abis korang ingat semua kerajaan nak tanggung ke? sampai makan kat mulut pon kerajaan nak tanggung? biar la berpada2 sikit....

    ReplyDelete
  9. betul si takde name atas aku ni.Korang semua rakyat tak guna.Daulat Tuanku!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png