Late Nite Supper...

Beberapa jam dok bertapa di PGH, kami dok melayan kopi ngan Teh ni je...Ade nasik goreng yg terhidang, tapi pinggannye ciput jer...
Besar coaster cawan tu jeee...So kalau nak makan lebih2, malulaaa....
So, nak jage air muke punye pasal, skali considered as cukup!

Kitorg habis pun dah tgh malam, singgah R&R Awan Besar, Hj Samuri xbukak dah...
So amik keputusan pi makan kat KFC je...
Oklaa, daipada xde kan??
Pewot dah lapar gile mase tuh....
So, enjoy je la melantak tgh malam mengganti dinner....


KFC, pun KFC laaa...Janji konyang...Dah la baru lepas wat basic health checkup dan rata-rata dah ade fat mass yang berlebih-lebih dan kene buang dr badan...
Takpe, skali ni je kan? Lepas ni jage la balik badan...


Main course yang dipilih, snack plate dengan cheezy wedges...Cheezy Wedges tu aku sorg je yang tale, sbab MakAbah aku xhadapnye....Huhuhu..

Hopefully Miss LilyLulu xmakan ati aku makan cheezy wedges nih..Sebelum sampai ati dier buat aku terliur dok publish cheezy wedges yang bermayonis segala tuu...
Jemput Makan yeee!!!

****************************************

p/s: Saket gigi aku dah dtg balik daaa....Tolong......
Mamiii, adik saket gigi....

5 Superb Comments!:

  1. testing..testing...

    potato wedges satu!

    erk...coleslaw large..

    zinger satu!

    ReplyDelete
  2. Tapi sblm tu Puan Kujie, puan nk mkn di sini ke bawak balik...??
    Order puan..!
    Itu shj ye??
    Puan nak tambah fries ke???
    Large combo ke, cume tambah skit jee..

    Huhu...
    Maaf puan, zinger akan kami anta stgh jam lagi yee!!!
    HUHU...
    teringat zaman kje Mcd dulu...

    ReplyDelete
  3. ades.. KFC pun kfc la asalkan makan.. ye tak?

    ReplyDelete
  4. pasni dah xmo mkn KFC...
    Kalau dah ade kat KL nih, makan RFC pulek...
    Huhu...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png