At the vet...

Wahwah...Bobot dpt layanan istimewa..
Sampai 2 org doktor dok ulit ko yee...


"eh, apeni cocok-cocok kat punggung I nih..."
"Tolong....Tolong, ade org nak cabul I...Tolong pak polisi!"




"Meh abang amik temperature dulu yee...."


"Meh doktor tgk gigi elok ke tak....Mulut u busyuk sgt..."


"Meh kakak tgk gigi sket, say EEEEE........"

Mase pi vet ni, ade statement dr doktor yang mengejutkan skit laaa..
Lepas nak check sane-sini, tetibe dier ckp yang mungkin Bobot nih manela tau...
Manela tau, kalau-kalau ader AIDS....whooppp!
Ade AIDS....???Kuceng pun ade AIDS kee..?
Aku ingat monyet je yang boleh kene AIDS, kucing pun ade...

Memula mmg aku cam ragu2 Bobot ni ade ke AIDS, sebab aku org yg byk contact sec fizikal dgn BOBOT...
So, takut-takut2 aku terkena...
Tapi aku yakin xde...Sebab Bobot bukan jenis kuceng sosial lain...
Sebab Bobot ni kebarangkalian nak "mendapat" seekor kuceng betina (mmg ade sekor je) kat belakang umah aku ni yang asyikla pregnant..
Aku gelar kuceng sebagai kuceng sund*l....
Huhu...

BTW, Bobot semakin sihat, cume flu je skit...
Posted by Picasa



6 Superb Comments!:

  1. awek nurse tewww wat tak tahu jer cucuk cucuk kannns.. ammvoiii

    ReplyDelete
  2. doc lelaki tu mcm ensem,hahaha.

    sian bobot. hopefully dia takde aids. tp leh ke kucen kena aids. biaq betoi doc nih

    ReplyDelete
  3. tula hayad..
    aku pon konpius kejap bile dier ckp gitu..
    Sebab kucing ni sec anatomynye, bbz sket ngn homosapien, kite laaa..

    Kalau monyet tu boleh la terima...

    Aku pon harap bobot bebas bende2 tu...
    Mintak simpang...Huhu

    ReplyDelete
  4. Hayad, Satu lagi...
    Ayat ko "mcm hensem" tu mmg mcm xkonfem jerr...
    Err, doc tu mcm soft sket kot...
    Doc mmg kene soft kot, sbb nak deal ngn bende hiduop..
    Think soo..

    ReplyDelete
  5. dia bkn soft yg auwww.oc gt mmg doc kena soft. br la sejuk je rs ms jumpe. skt pun ilng, hihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png