Perihal WHK 4269


Ni just nak cerita je laa...
Macam-macam bende boleh jadi dalam dunia nih...
Kalau kemalangan tu lagi laaa...
Memang tepat la bidalan melayu : Kemalangan Tak Berbau...
And nak dijadikan cerita, minggu lepas barula ditaouch-up kete aku nih...
Itu pun gune khidmat bangla sebelah kedai abah kat Kepong tu...
Sekali, semalam lepas amik Olien kat Komuter S18, dah kene crash skit kete aku...






Minor je la accident tu...
Kalau ikut memang dier yang salah...
Budak yang langgar kete aku tu keje kat KFC sane,
and lepas dier reverse dan langgar aku,
Muke dah memang cuak giler...
Aku actually dah nampak dier cam dah nak terlanggar kete aku mase reverse tu, and aku tergamam tak sempat nak halang...
And depan mata aku, aku tak sempat nak buat ape2....
Kalau korg boleh nampak ni la kesannye...
Kecik jer, cam tak sampai ati nak mintak ganti rugi...
Lagipun aku tak park kat tempat sepatutnya...

Kete budak yang langgar aku even worse...
Sian pulak aku tengok...
Ni kalau nak tunggu cat balik makan mase...
Cat tertanggal...
Kete budak tu kemek kat bahagian tepi enjin....

Kite lupekan pasal tu...
And perihal kete nih,

Dah sampai masenya nak tukar roadtax nih...
And luckily, abah baik hati nak belanja aku utk roadtax...
huhu...
Tak mahal pon, 3rd party br brape rats jer...
Thanks abah, Hazren janji kalau Hazren dah keje tetap nanti InsyaAllah kebajikan Abah and MAMA akan terjaga...
InsyaAllah....AMiin...










Dah nak dekat tarikh roadtax nih, nasib baikla perasan...
Mati kalau tak perasan nih...
License rasenye OK kot...
huhu....
Bersambung lagi stahun...
Posted by Picasa

1 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png