Nabil Waie...After BIrth Versus 1++ Year Old....

Anak sedara aku nih dah lame sesangat tak jumpe...Umur pun dah masuk stahun lebih...
Dah lame tak nampak actually, sebab Parent dier (abg and Kakak Ipar aku) ngantar dak nih ke kampung di Pahang atas sebab takde org nak jage...
Dah tu dah lame tak jumpe, of cos la rindu-rinduan...especially nenek dier...
And ternyata Nabil nih dah berubah sikit laa...
Dah susut skit badan dier sebab maybe dah tak duk ngan Nenek dier kat Pahang tu...
Dah tu dier nih aktif ya ammat...

Agak-agaknye Nabil nih akan jadik budak bijak akan datang same ngan PakNgah nye nih...Hehehe...
Skang nih Nabil dah tunjuk minat nak menulis, pantang nampak pen, kertas...
Dah tu pegang pen pun cam org tue...
Tak caye tgk gambar kat bawah tu...Cayalaaa...Pasni Cekgu PakNgah boleh ajar bace buku pulak ek??Muehehehe...

And kat bawah nih ade gambar Nabil beberapa bulan yang lepas dan gambar terkini...
BTW, Nabil masih kiut skg skg nih...
Cium skett...

NABIL before:
Nabel yang dulu nampak cam pasif jer...But thats before laaa...


NABIL after:
Nabil yang terbaru-Nabil suke cat, nabil suke menulis, nabil suke makan naget...Nabil suke main telefon....

Nabil cepat-cepat besar ye...Dah besar jadi budak baik, jadik budak comey, sweet.... belajar rajin-rajin, jadi anak soleh...
InsyaAllah....
Posted by Picasa

1 Superb Comments!:

  1. nanti dah besar agak2 jadi pelawak mcm nabil ke ??

    :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png