Exam-exam-exam......


Malas nye....
Malas sesangat ni...
Lagi-lagi kalau nak study....
Exam dah nak dekat ni...
But the class is still on....
Hari ni ade klas, smalam ade, esok pun ade...
Tadi ade klas...Ade blake la klass...

Study dah la malas nih...
Minggu depan lepas Hari Wesak terus exam Ilmu Pendidikan...
Banyak lagi yang nak dibace nih...
Takut tak terkejar je....

Ni pun kat Library lagi nih...
Kepala dah berdenyut-denyut ni...
Tatau kenapa...
Oklaaa...


Hopefully aku termampu la nak kejar semuanya sebelum ia lari lebih jauh...
Hari ni pun ade demo skit, kat makmal sains, kitorg demo camne nak preserve animals...
Ade la tangkap several pictures...
Memang agak cruel, tapi for the sake of science...And for learning purposes...Takpe kot..!
Oklaaa...
Jumpe lagi nanti...

Ade mase, ade umur, InsyaAllah...

Comments

Popular Posts