Sambutan Maulidur Rasul SK Bangi...

Salam Mauridur Rasul.
SK Bangi turut tak nak ketinggalan mengadakan majlis menyambut Hari Kelahiran Junjungan Besar Nabi Muhammad S.A.W....
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar sekali dan ini adalah gambar kenangan yang aku sempat ambil bersempena majlis sambutan tersebut...
Aku ade koleksi gambar-gambar ni pun sebab aku secara tak segan silu meng-offer diri untuk jadi photographer tak rasmi majlis tu...
Jadi apa yang dipaparkan di sini adalah situasi sana & sini majlis tersebut...
Untuk download gambar-gambar ni semua, klik link ini untuk ke album penuh...
Ya Nabi Salamun Alaik....



1 Superb Comments!:

  1. ooO..my skewl lom bikin ini sambutan maulidur rasul..
    meriah eh skolah ko..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png