Pair Teaching....

Hari Khamis lepas, aku ngan Cikgu KN aka Khairul Nizam decided nak buat pair teaching...
Ini memang requirement dalam practicum nih...
Dan kami dah decide nak buat pair teaching sekali utk subjek Sains tajuk Human Reproduction...

Huhu..What a topic...!

Actually I like my 4 Jupiter class and my 4 Mercury...
Tapi tak bermakne aku tak suke kelas lain...
Cume these 2 classes “sesuatu” laaa....
Even 4 Mercury ni bukan kelas aku, aku masuk re-leave pun boleh kire dek jari....
Tapi I like them...
Minat nak belajar dan inquiry depa nih yang buat aku lebih nak mencurahkan lebih lagi ilmu yang aku ade laa...
Penat nak buat ABM tu tak kisah laa...
Janji depa ni dapat ape yg sepatutnye depa tau...Puas ati laa....
Orang kate self-satisfaction guaranteed...!


Aku amik halfway of Khairul’s teaching...
And the halfway taken by him laaa...
And aku pun mengeksploitasikan ABM yang aku susah2 nak buat tu kat depa...
Masuk satu topic ke satu topic lain...
Dan bile sampai satu part tentang the organ where does the baby comes from...
Tu yang best bile tengok reaction kat muke depa nih...Hahahahahahah
Ade yang cam tersipu2 laa...ade yang dok tutup mate laa....
Macam-macam....Hahahahahah...

Reaction 4 Jupiter pun macam tu gak...
Malu kot...

Aku pun adela display the organ...The woman’s reproduction system....
And the girls la yang as usual akan tersipu2 bile aku nak bercerita pasal tu....
Actually, i can tell them more, but a bit or just hint is enough....
Sebab depa nih bersungguh-sungguh nih nak tau pasal “Bende ALLAH” nih...
And disebabkan nak bukti yang aku and Khairul dah buat pair teaching, kami tak lepaskan peluang berpose laa....

Budak2 nih pun satu...Pantang nampak camera..
Mula la kuar pis-pis kacang pis tu...
And aku pun menguar-uar kan pasal blog nih kat diorang...
Dah janji nak letak gambar kat internet...
And hopefully depa tengok laa...

And overall the lesson was quite went well and we both happy with it...
Aku dengan berbaju batik KUSTEM yang still kelihatan baru tu...
Rase cam best lak ngajar...
And hopefully the feeling will stay like this until the end...

Enjoy the picture my children!!!!

2 Superb Comments!:

  1. terima kasih cg hazrin. cg memang cool!

    dari,
    muhd FARHAN
    4 Mercury

    ReplyDelete
  2. Thanks for visiting Farhan...
    Cekgu tau cekgu nih "SEJUK"...Hahahaha...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png