Kantoi!

Hahahahahahahahahaha....
Hahahahahahahahaha....
Kan dah kantoi....
Tu laa...Sape suh bad-mouth pasal org lain...
And nasib baiklah yang di”badmouth”kan tu baik la pnye hati...
So, impact atas aku tak la besar sangat...

Gini ceritenyer...
Alkisah ade la satu hari aku ngepost posting kat blog nih...
Mencece la pasal aku gini-aku gitu dalam blog...
Mungkin DALAM KEADAAN YANG KURANG SEDAR aku termengata...(mengata ker??) pasal Hamba Allah ni yang memang warga SK Bangi...
Actually, to be honest aku tak berniat pun nak mengata...
Mase tu post aku pasal Alat Bantu Mengajar yang aku pakai during this suffer practicum laaa...


Kunun-kunun aku nak show off la yang aku nih banyak buat ABM, banyak ajar nyanyi...
Dan mungkin tak sedar aku ter”kondem” cikgu muziknye yang tak ajar banyak lagu cam aku...
Hahahahahahaa...
Nak dijadikan cerite...2-3 hari lepas laaa...
Tuan empunya diri yang lebih suke menggelarkan dirinya CIKGU A...datang jumpe aku so suddenly and asking lots of question pertaining aku laa...

Aku pun wondering laaa...Mane la CIKGU A ni tau nih???Pelik jugak..Personal particular pun dier tau...
And actually CIKGU A nih refused nak revealed mane dier tau...
Dah soalan trick CIKGU A ni pun kuar..
“OOOOOooo....Awak cakap cikgu Muzik nye tak ajar banyak lagu ek...????”

Hah???Mane taw nih???
Huhuhu...Heeee...Aku senyum kambing jer....
And dari situ aku baru tau aku terkantoi...
Hahahaha...Kunun-kunun nak show-off kene batang idung sendiri...
Kan dah malu....Padan muke ko BH....!!!

And morale of the story: Janganlah BADMOUTHed pasal org lain, walau pun ko tak perasan yang ko nih tengah BADMOUTH pasal org tu...OKeh!!!???

p/s: Thanks CIKGU A sebab sudi jenguk rumah kawang deh?? Heeee....

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png