The 6th Akademi Fantasia's Line Up

Bersempena Tirai Akademi Fantasia 6 malam ni, aku just nak sneak preview sket dak-dak ni yang tershortlisted sebagai CALON pelajar AF6...
25 orang kesemuanya, dan mungkin 12,13,14 atau 15 tempat dipertaruhkan sebagai rebutan (kurang pun boleh jadik gak..!), sape yang dapat tatau lagik...
Memang satu pilihan dan mungkin satu kelainan dalam musim kali dengan cacamarba dari segi usia...Dari yang pangkat anak-anak ke pangkat nenek...
Sape yang ade star quality, sape yang ade X-factor, sape yang hampess, sape yang nyampes, sape yang sepatutnye dok umah tengok TV dengan cucu tersayang...
Nantikan keputusannye...Weeeeee.....










----------------------------------------------
p/s: Aku jadik silent-viewer jer...Malas layan...

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png