Bad Habit!


Secara tak sengaja...aku dah develop bad habit nih..
Bukan secara tak sengaja actually, but memang sengaja...
First is...Smoking...Being a smoker yang bermusim cam aku nih kekadang susah gak...
Sebab aku rase aku nih bukan naturenye menjadi perokok...
And aku tatau ape sebab aku smoking...
Masih mencari sebabnye...


Maybe ade yang terkejut mendengar yang aku ni smoker...
Especially to my friends laaa...Sebab aku ni (agaknye) nampak cam muke baik...
Skema and pre-assumed as non-smoker...
Memang pun...Tapi 2-3 menjak nih aku ter”giat” lak nak merokok....

Satu lagi...
Driving speedily...Ni pun satu lagi habit yang aku sesangat la nak buang....
Sebab 2-3 bulan kebelakangan nih tealah membuatkan aku broke nak bayar saman...
Saman ekor nih pun satu, dah lambat baru nak kabo yang aku kene saman itula, ini laa...
Tu laaa, baru padan muke ko...Sape suh driving lelaju...Rasa-in!!!

Kedua-dua habit ni tak menguntungkan aku sikit pun...
Sume membebankan especially in term of money laaa...
Kalau dah merokok, penyakit datang, duit lagi nak kuar...
Kalau driving lelaju, kene speed trap...kne bayar lagi...
The money is flying away...Huwaaa.....


2 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png