Nak Bagi Top Up Tahan Lama...Try this...

TOP UP TAHAN LAMA
org kata pkai line lg save dr d prepaid..
tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni..
top-pup RM 10 tp blh tahan smpi 1 bulan
tak kira la klau korg brgayut brape lama skalipun,
hantar brape juta sms skalipun..

mgkin rezeki aku aritu, pg la jmpa makcik bau2 bacang ngn aku,
dia ajr camner nk crossing account,
coz dia keje kt bhgn System Development maxis.
kekdg aku tlg gak memember trdekat top up,
tp amik untung sket aar..


Ok, secara simplenya aku terangkan kat korg,
tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI untuk 1 nombor,
coz system akanauto detect & batal no korg.

timing nya, korg blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb
keatas dlm kul 3am keats.
coz dlm tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kene
try&error.

1) beli topup RM 10...gesek & ready.

2)korg type <**REC 10 > , then send to 09901

3) tgu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korg salin tau.

4)pastu korg type <**REC 10> <123456> msuk kan 6 digit td, send 09902

5)pastu diorag akn reply "insert urtopup num", so korg type 14 digit
topup number yg korg beli cntohnya ;

01234567891023> send to 09903

6)tak lama pastu diorg akn reply ;

"tengkorak kau berjambul.. ingat ni company opah kau yg punya?

msuk toilet pun kene byr 20sen, ni kau nk topup 10 hengget nk pkai
seumur idup plak!!

bnyk cantik muka kau"

hah.. tu aar, aku pun tak sngka diorg akan reply mcm tu..
kecik ati aku..

kdg2 diorg reply lebih 'kesat' dpd di atas dlm pelbagai bahasa,
blh menitik air mata beb..
dahla, penat plak menipu nih..


pi sambung buat keje..
slm maju jaya.. :)

:: SELAMAT TAHUN BARU HIJRIAH 1426 ::

2 Superb Comments!:

  1. hahahahaha
    siot..
    sket lg aku nak try!
    bengong ar cikguBH nih...

    ReplyDelete
  2. Barangsiapa yang mencuba, nescaya gerangan itu seorang memiliki akal yang agak sontot aka pendek akal...Hahahahaha...
    Gotcha!!!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png