Aksi Si Tembun...


Tertelan asamboi...uppp.....Macammnyerrr.....!


Ape tengok2...?Ade utang....


Hoho..hoho...Akulah santa....


Nak picang...Nak picang...Picang....!!
Posted by Picasa

5 Superb Comments!:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

    ReplyDelete
  2. eeee.... rasa nk cubit2..anak org ni

    ReplyDelete
  3. Dak ni sian la kak..
    Kang blom besar dah mcm2 penyakit....
    Tp ni maybe salah parent dier gak kot...
    Kecik2 dah obese...

    ReplyDelete
  4. mesti aku tumbang kalo nak dokong budak nie...
    ntah2 berat budak nie lg berat dr aku!
    bygkan anak murid aku lg berat dari aku..
    pastu siap cakap
    'teacher..u never eat ar? why u so thin? ur hand smaller than my hand..'
    kurang asam nye budak..baru umur 8thn..dier nye berat dah 50kg!!!
    uwaaaaaa...sedey

    ReplyDelete
  5. Reen, kalau ko Cikgu yang budiman, ko wat derk je la ngan Dak tu...
    TAPI...
    Kalau ko rase cam nak bg anak murid ko Taste of His Own Medicine; Ko bahasekan je balik...
    "Sayang, Cikgu punye tangan dan ringan nih bukannya tak sihat..."
    "Lainla awak tu...Kot2 kalau pi check doctor entah2 ader drh tinggi kencing manis...gout pon kot2 ader.."
    "at least, cekgu kurus cekgu takde la penyakit cam awak..."
    Err...budak2 skg semakin rmi yang obese nih..
    riso lak kalau aku ade anak kang...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png