Preparing Eidul Adha's Dishes

We used to cook the dishes in our backyard sebab nak masak pakai dapur biase api tembel macam bapok jer...So kene la pakai burner yang besar sket sebab nak masak banyak...
Our main chef aka My Mom la yang responsible for all these things...
Yang lain tukang kaco jer...Tukang beli barang...Tukang rase...Tukang kutuk...huhu..




Tangan dak Olien yang ngaco rendang to avoid hangett on the bottom....

Creamy and tasty peanut gravy..Wallah....


Special Appearance : The Alley Cat...huhu...
This naughty and kind of nak mati one selalu je stalking and sneaked in my house to steal Bobot's meal...Kuajaq...
Tak padan dengan tua...Lehernye dah tobek tu sebab fight dgn kucing lain dan kuceng tu yang pasti BUKAN BOBOT laaa... :D
Posted by Picasa

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png