:: New Hair-DO ::




Erm...
Actually...I was like hated my hair before...Sebab dah makin panjang...
Dah makin susah to manage...
So, I was like kluar and pi kedai gunting rambut Intiey tu...
Then, tak byk cakap suh mamak tu potong rambut aku nih...
Sebelum ni agak pnjang lee...
Kalau br bangun tido mmg macam br lepas beromen jer...hehehe...
Skang nih more hensem and smarter laaa...hehe...

Ok tak .....? :p

Posted by Picasa

2 Superb Comments!:

  1. hi...your new hair style meh..i would say ok la 2.blh kata lebih stylo mylo dr hazren yg dulu kot.rambut tegak berdiri ek...tapi make sure u use the rite hair cream or hair gel ape2 tah aku tatau how 2 name it here,sbb sumtime korg punye cream rambut 2 mcm terlebih pakai sampai berkilat sgt rambut,pas2 nampak mcm oily sgt,pas2 kalo korg menyandar kat kerusi mesti tinggal berminyak jer.kalo wangi xper..hehehe by d way hair style baru 2 suit u... :)

    ReplyDelete
  2. huhu...ni pun style yg slame ni aku pakai ler...
    aku tak pakai hair cream pun, pkai gel jer..
    Slalu aku pakai brylcream jer...
    Yang colour pepel tu...
    So Far SO Good laa...
    Maceh for the compliments...huhu...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png