Entry Saje-saje...

Actually I've just bought BOBOT a new collar neck, that's why his story so suddenly came up...
Huhu...
Just bought a murah-murah2 collar neck...
But cute and suits him laaa...
Huhu...
Bertuah punye kuceng....!


8 Superb Comments!:

  1. hehe...
    Fadz, tgk tuan laaa...
    Like master like pet...
    huhu...
    Big Grin...

    ReplyDelete
  2. mak aih....perasan rupernyaa.....:-p tp musykil gak ler....sbb kucing tu comel.....tp tuan dia.....huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. My cat msti ade coller neck..msti ade bell..senang nak cari..bobot so cute...ciumkan leh??agagagaga..

    ReplyDelete
  4. Astagaaa...
    Macamne aku bleh tak sedor ko puji kucen aku ek fadz...rupenyer..
    Igt ko puji aku tu...
    Tp takpe...
    Aku sedar sape aku nih...
    huhu...
    Yg penting aku confiden sudah!

    ReplyDelete
  5. huhu...
    ara, aku tak penah nak kiss kucen aku...
    Err...
    Slalu main buli2 jer dier...
    Selalu kene jerkah, slalu kene tengking ngn aku...huhuu...
    Pnjahat Kucen...!!!

    ReplyDelete
  6. dulu aku dikenali sbg mak kuceng.tp disebabkan kucheng kesayangan aku hilang tah kemana,aku dah putus asa ngn kucheng.aku maseh suka n sayang kucheng,tapi aku dah putus asa utk bela kucheng.sbb nnt aku bela comel2 pas2 ilang lagi.kalo ko nak tau kucheng aku mcm species bobot ko hzrn.oren puteh.pas2 garang tapi manja...tapi nama di cik gemok.huhuhuuu miss my cik gemok sooo much...

    ReplyDelete
  7. err...ija kalau gitu...
    Ko amikla encik bobot nih...
    Aku import pi saner...
    Tp mak aku tak bagi kot..
    Sayang meh...
    Tak byk sgt songet...
    cumer diet dier je yang cerewet...
    Tak sedor diri...But Kiutlaa...
    Skg ni dah bg collar neck sng je nak trace..
    Actually b4 dis dah paki,tpi sebb dok samseng ngn kucen lain..
    Berkudis kat leher..
    after dat tak pki collar neck...
    BTW,kang aku kem slm kat Bobot dr Mami IJa dr Melako...OK???hehe...
    Terpanjanglaks komenss aku nihhsss..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png