:: My Missions ::

During my school holidays..I've set some of the missions or targets that I supposed to achieved by the end of this year...Mase sekolah bukak balik laa...

Setelah ditimbang-tara...aku rase ade baiknyer kalau aku dapat:
  • Mengurangkan lagi berat badan aku yang dah sedia nak berat nih...Lagi lame aku tunggu takut kang makin naik dan naik dan naik dan naik....Takmo turun2 dah....Sekarang nih kalau nak jadi obese senang sgt....InsyaAllah, kalau dapat nak turunkan beberapa kilo-kilos nyah dari tisu adipos ku ini....huhuhu...
  • Semenjak due menjak nih di dalam misi nak menjadi seorang guru yang berilmu dan holistik dalam segala bidang, keperluan menghadiri kesemua kursus outdoor yang memerlukan aku berjemur tak hingatt punyeee....Jadi, aku dah terkenala sindrom "ke-anakkeling-an"....Jadi misi aku sepanjang 1 bulan lebih nih adalah nak memelayukan balik warna kulit aku yang semakin tan dan beracne nih..huhu...Possible ker???<<<---sama2 kite nantikan....
  • Siapkan segala macam lesson plan especially on my major; Science....Memang banyak dan penumpuan akan diberikan kepada tahun 4,5 di mana probability aku nak ngajor prakticum dak dalam Standard tu...Memang memeningkan kepala dan aku akan berusahe....Chayyoo..Chayyooo...Chayyoo Cekgu Jeghein....Hoyyeee....
  • Ade lagi ker????Cukupler buat mase nih....Cube capai dulu maner yang ader....

2 Superb Comments!:

  1. takde la banyak sgt ko nyer matlamat spjg cuti nih.sikit jer 2 n mudah je nak capai goal ko 2.heheh hari 2 aku dah bagi ko tips on how 2 jadi putih balik,xleh la expect putih mcm snow white tp blh la cerah sikit dr skrg.tapi ko kene la rajin sket n konsisten.how 2 get slimmer-ko beli la vcd aerobic kat kedai baru rm10 jer.denis austin nyer ok la.aku dah penah xperimen kat kawan aku,kurus gak la minah 2.dari ko beli ubat tah apa2 n xtau keberkesanannyer mcm mana.ko g la gym mcm amri n mimi,jogging 1 taman.ko tak yah la malu2 jog.jog kat keliling tasik ker.jaga gak makan ko.mintak la mak ko jgn masak benda yg bersantan n berlemak.erm...2jela kot tips yg aku blh tlg ko mencapai matlamat ko 2.weh seminggu aku kat kl nih,aku nak la jumpe ko sekali.takan 7 hari ko tak available lgsg utk aku.k la,ada jodoh kita jumpe ek... :)

    ReplyDelete
  2. huhu...nasihat bergune nih...memang ko sungguh2 menasihatkan aku nih...Anyway, tq form being such outspoken...huhu...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png