P.E aka Physical Education

ANTARA AKTIVITI PE kami yang menjerihkan sebab bulan2 pose nih pun still ader PE and lepas PE jer sumer dah stok sangap je dalam kelas pasal dah penat...
Cekgu2 laki nih yang smoker tu kalu ngantok leh pi toilet ngasap kejap, tapi biler dah bulan pose nih tahan jer la sangap...
Anyway kelas PE nih memang enjoy!!!
Kami dah buat sukan ragam aka sukaneka, pergerakan kreatif, ape lagi ntah...banyak laa...
Rase cam budak2 balik pulekk....
Arini Cekgu ader meeting janji nak buke ngn Diey, Shae, Amri...
Kite jupe di IKEA....lame benor dah kite tak jupe....







0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png