Kemahiran Hidup; Ada talent ker???

Dah lama rasernyer Cekgu tak update....tapi ni la hasil daripada penat lelah kami bertungkus lumus seminggu sehari kami dok ngerjakan sume nih...
Hidroponik, asas kayu dengan projek rekacipta...ape lagi...
Jahitan Cekgu tak dapat letak kat sini sebab tak sempat nak snap gambar pasal takder proper camera mase tuh...


Ni lah hasil selepas seminggu kami menanam...tak jage sangat actually, kami mengamalkan konsep 3T, Tanam, Tinggal dan Tuai...Bijak tak??

Aksi gadis yang kunun2 manja dengan hasil hidroponiknye yang baru jer nak jadi...Name Cekgu ni Cekgu Sue...Nak kenal kene mintak permission aku dulu....huhu...

Gambar yang penuh kepura-purean...hahaha...berlakon kunun2 buat2 la cam susah je nak tanam hidroponik tu...alhamdulillah pokok2 sayurmayur kami naik dengan jayanyer...ni bulih wat bisness nih...

Ni pulak projek rekacipta kerja kayu yang simple dan paling cepat dapat kami hasilkan sebab dengan pertolongan helpful En. Amin yang dok tolong banyak especially nak potong2 kayu pakai mesin gedabak besar...cepat dan tepat la...ni belum wat finishing lagi...kene tunggu skit hari lagi...ok la tu, keje pun buat seminggu sekali jer...

Lakonan bisu yang nampak sgt berlakon cekgi2 sumer!!!!Rentikanlaaa...hahaha....entah pebende yang korang buat memang nampak plastik...huhu...at least nampak hasil ok la ek??? Yang paling kiri tu cekgu Mas...Nampak cam solo gak...ader chan nih...hehehe...


0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png