Yahoo...!!

Arini aku dapat call dari HotFM, Lebih Hanget Dari Bese tu....xsangker pon aku bleh menang 4 tiket wayang citer "PathFinder" tu....Aku rase SMS utk menang bende tu da lame aku hantar, tp arini br aku dpt...Anyway, org da bgi, aku amik je laa...KAN??

Suke ar HotFM, klu ko anta SMS request lagu pon dier call...Janji nak call balik mmg dier call balik, nak menang hadiah ker haper...JUst name it, cam da jadi kat aku laa...PApepon, gua tabik la kat lu HOTFM...baru setahun jagung da pandai jager listener...Congretzz DUDEZ!!!!


Tatau plak aku nak ajak sapeer tgk wayang tuh...Erm...Nak ajak ker dak2 nih, dorg nak ker ikut klu aku ajak, we'll see...PAgi td aku pi POS opis...wat POSLAJU tuk jwtn '0' kat NRE...Pengawai Penyelidik..INSYA-ALLAH aku akan bermohon pada ALLAH, dan kalu rezki aku mmg ader disitu, aku kne berusaha dan berikhtiar laa...

Aku akan berusaha sehingga mencapai apa yang akan membahagiakan diri aku dan kedua orang tua ku...Dengar crite, Abah, Wak Suri & Pacik Azhar nak pi Penang sok pg nk jumper Dr. Zairi tu...Dorg tak ajak aku pon tp aku doakan projek tu jadi..DENGAN IZIN ALLAH...Mudah-mudahan...Kalau ader rezki tak ke mana...

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png